Timp de citire: < 1 minut

Anunțat la sfârșitul anului trecut, actualizarea la Android 10 pentru Oneplus 5 și 5T a primit primele variante beta în luna Aprilie, iar acum, după aproximativ o lună de testare, software-ul în variantă stabilă a fost lansat sub forma OxygenOS 10.0.0.0.

Publicitate

Conform mai multor utilizatori, notificarea pentru actualizare a început să apară de astăzi, aceasta cântărind 1.9GB oferind câteva noutăți interesante ale Android-ului 10. Printre ele avem noua navigare prin gesturi, dark mode în întreg sistemul, îmbunătățiri pentru securitate și chiar un centru de notificări regândit.

OxygenOS are și el noutățile sale printre care un nou Game Space, gestionarea mai bună a permisiunilor, customizare a gesturilor de navigare și o stabilizare electronică a camerei care este încă în testare.

Actualizarea este desfășurată pentru utilizatori în mai multe etape, astfel încât este posibil să nu vedeți actualizarea în setări. Vom actualiza articolul cu un link de descărcare odată ce acesta va deveni disponibil.

Este impresionant faptul că Oneplus livrează 3 actualizări majore pentru telefoanele sale. Doar Google și Essential s-au ”deranjat” să ofere. Ar fi plăcut să vedem mai mulți producători să facă acest lucru măcar pentru flagship-uri…