Timp de citire: 2 minute

Realme a anunțat zilele acestea o serie de noi produse. Pe lângă smartphone-ul Realme X3 SuperZoom, despre care am vorbit deja, compania a lansat și câteva căști, powerbank-uri, televizoare și smartwatch-uri. Pentru început vom începe cu cele 2 perechi de căști și anume Buds Air Neo și Buds Q.

Publicitate

Realme Buds Air Neo este o versiune de buget a primei perechi de căști TWS ale compeniei, Buds Air. Acestea împart același design, copiind design-ul celebrelor Airpods de la Apple. Cu toate acestea, înlocuiesc portul USB-C de jos cu unul micro-USB și scapă de încărcarea wireless.

Pe partea hardware, sunt echipate cu aceleași drivere Dinamyc Bass Boost de 13mm însoțite de cipul R1 True wireless de la Buds Air. Au conexiune automată prin Google Fast Pair, certificare de rezistență la apă IPX4, Bluetooth 5.0, control tactil, mod pentru latență mică și autonomie de 17 ore împreună cu cutia de transport.

Realme Buds Air Neo

Vânzările acestora vor începe pe 22 Iunie în Europa la prețul de 40€ și vor veni în 3 culori: roșu, verde și alb.

Între timp, Realme Buds Q au fost lansate exclusiv în China și au design-ul proiectat de designer-ul francez Jose Levy. Căștile sunt echipate cu drivere de 10mm și sunt dotate cu o rezistență la apă IPX4. Acceptă încărcare wireless la 30W (puțin cam overkill), control tactil, mod pentru latență scăzută, Bluetooth 5.0 și autonomie până la 20 ore atunci când sunt utilizare cu cutia de transport.

Căștile din păcate sunt exclusive doar pentru China costând 17€.