Timp de citire: 2 minute

După ce au fost arătate mai multe detalii despre acesta prin intermediul mai multor teasere, Realme X3 SuperZoom în sfârșit este lansat punând accentul pe zoom-ul 60X cu ajutorul căruia am putea să fotografiem stelele.

Publicitate

Smartphone-ul poartă numele camerei periscop de 8MP cu zoom optic 5X (122mm) și cu ajutorul senzorului principal de 64MP poate ajunge la un zoom hibrid de 60X! Acești senzori din urmă sunt acompaniați de o cameră ultrawide de 8MP și alta ultra-macro de 2MP.

În aplicația camerei a fost adăugat un ”Mod înstelat”, care permite fotografierea stelelor la un nivel profesional, conform companiei. Pentru a face asta, telefonul va face mai mult de 10 fotografii cu expunere lungă de 32 secunde care în combinație cu inteligența artificială va putea reproduce fiecare detaliu al stelelor.

Pe partea frontală regăsim un display de 6.57-inch IPS cu o rată de refresh de 120Hz și rezoluție FullHD+. Camerele frontale sunt integrate în el și sunt de 32MP (IMX616) și 8MP (ultrawide).

Realme X3 SuperZoom incorporează procesorul Snapdragon 855+ și o stocare UFS 3.0 îmbunătățită prin tehnologii precum TurboWrite și HPB. Chiar dacă hardware-ul este de anul trecut încă poate rula orice aplicație ani buni, plus că va face prețul device-ului mai mic.

Bateria este de 4200mAh și suportă tehnologia VOOC 4.0 care o poate încărca cu până la 30W. O încărcare de 0% la 100% nu ar trebui să dureze la mult de 55 de minute după cum spune compania.

Precomenzile pentru Realme X3 SuperZoom au început astăzi, iar primele unități ar trebui să fie vândute pe 2 iunie. Modelul va ajunge în magazine pe culorile Glacier Blue și Arctic White într-o singură variantă de stocare (12GB/256GB) care va fi vândută la prețul de 499€ prin intermediul site-ului realme.com.