Timp de citire: 2 minute

Gigantul chinez Xiaomi va organiza un mare eveniment marțea viitoare. Pe lângă mult așteptata serie Redmi 10X, compania va lansa o multitudine de noi produse pentru a-și extinde portofoliul de produse sub marca Redmi. Compania a lansat câteva teasere despre ele pe Weibo. Unul dintre ele confirmă sosirea unui Redmibook de 16.1-inch și a unui nou Redmi X TV.

Publicitate

Televizorul Redmi X TV este echipat cu tehnologie MEMC care adaugă cadre generate artificial pentru a oferi o imagine cât mai fluidă, asemenănătoare cu display-urile de 120Hz. Este livrat cu un ecran cu rezoluție 4K și acoperire de 85% a spațiului de culori NTSC.

Experiența audio ar trebui să fie una de excepție datoriă tehnologiei Dolby Atmos și a celor 4 difuzoare de 12.5W acompaniate de un subwooder-ului foarte puternic. CEO-ul Lu Weibing declară că sunetul acestora va fi foarte similar cu a celor de la cinema. Deși poate părea doar marketing, boxele arată impresionant.

Între timp, Redmibook este dotat cu un ecran de 16.1-inch al cărui raport al ecranului este de 90%. Are margini super subțiri de doar 3.26mm și o gamă de culori sRGB de 100% pentru o precizie a culorilor mai bună. În ceea ce privește hardware-ul, laptopul rulează pe un procesor AMD Ryzen din seria 4000. Este menționat și un sistem de răcite dedicat.

Mai sunt câteva zile până la lansarea lor online și ne așteptăm ca Xiaomi să mai ofere câteva teasere în zilele următoare. Prețurile și disponibilatea lor rămân să fie aflate pe 26 Mai.