Timp de citire: 2 minute

Motorola se pregătește să reînnoiască gama medie de smartphone odată cu lansarea noului midrange Motorola One Fusion+. În ultimele ore o pagină dedicată acestui smartphone a fost adăugată pe platforma Youtube Device Report oferindu-ne câteva detalii + o randare cu acesta.

Publicitate

Potrivit listării, Motorola One Fusion+ ar urma să ruleze pe procesorul Snapdragon 730, chipset de altfel destul de folosit pe multe telefoane, care ar urma să ofere o experință de utilizare bună pentru oricine. Display-ul este unul de 6.5-inch cu rezoluție Full HD+ despre care eu cred că este unul IPS datoriă senzorului de amprente plasat pe spate.

Autonomia cred eu că o să punctul său forte datorită bateriei de 5000mAh care ar trebui să garanteze circa 2 zile de utilizare. În prezent nu există detalii clare despre memoria RAM și stocarea telefonului dar unele zvonuri spun că va veni în 2 configurații de 4GB RAM + 64GB stocare și 6GB RAM + 128GB stocare.

Pe partea foto vom avea un setup quad camera în spate cu un senzor principal de 64MP (probabil Samsung ISOCELL Bright GW1) și o cameră selfie pop-up nevăzând o cameră selfie integrată în display.

Alte lucruri pe care le putem observa în imagine sunt portul USB Type-C, microfonul, difuzorul și jack-ul de căști poziționate jos. Ce mă intrigă este butonul adițional celor de volum și power din partea dreaptă care nu știu la ce ar putea folosi.

Motorola One Fusion+ va avea debutul oficial în următoarele săptămâni și s-ar putea să-l avem disponibil și în România. Urmăriți-ne în continuare pentru a afla mai multe detalii.