Timp de citire: < 1 minut

Încă de la sfârșitul anului trecut, Allview au dezvăluit mai multe detalii legate de noua generație de smartphone-uri pe care intenționează să o lanseze în 2021. Din teaserele de până acum, se pare că modelele se vor diferenția de versiunile precedente printr-o serie de caracteristici.

Dacă în primă fază brașovenii au scos în evidență sistemul de tip penta-camera, a căror încadrare pare a avea o margine ușor ieșită în relief, de data asta descoperim lucruri noi legate de partea de design.

Analizând imaginea teaser, putem observa un cititor de amperntă poziționat lateral, fiind bine pus în valoare cu design-ul cu margini metalice și subțiri. Culoarea modelului pare a fi una negru-antracit, însă producătorii au introdus în teaser și un fascicul bleu, fără să fie specificate ale detalii suplimentare legate de disponibilitatea cromatică a viitorului Soul X.

Tot această imagine ne-ar putea să deducem denumirea flagship-ului ce se va lansa în 2021: Soul X8, însă va fi acesta varianta PRO, sau va urma o nouă lansare?