Timp de citire: 2 minute

Allview a anunțat extinderea portofoliului de laptop-uri al companiei, lansând noul model Allbook J, echipat cu procesor Intel Celeron J4125 Quad-Core cu frecvență standard de 2GHz, oferind astfel un echilibru perfect între performanță, experiență fluidă în multitasking și consum redus de energie.

Publicitate

Frecvența acestui procesor poate ajunge până la 2.7GHz, fiind ajutat și de 8GB RAM DDR4 și de un SSD de tip M.2 de 256GB, asigurând viteze mari de scriere/citire, precum și gestionarea perfectă a activităților multitasking.

Laptop-ul vine cu sistemul de operare Ubuntu, fiind ușor de configurat și foarte stabil, optimizat să ruleze foarte bine pe configurația lui Allbook J.

Sistemul de răcire activ cu heatpipe-uri dispuse asimetric permite maximizarea eficienței de ventilare, gestionând temperatura sistemului în mod inteligent. În acest mod, utilizatorii beneficiază de toată performanța lui Allbook J, ce își păstrează temperatura optimă de funcționare.

Greutatea de 1.85kg îl face pe Allbook J portabil și ușor, iar finisajul în culoarea gri îi conferă un aspect elegant și modern. Avem aici și un display generos de 15.6 inch IPS Full HD, ce redă culorile într-un mod foarte realist, astfel asigurând o experiență de vizionare cât mai plăcută.

Allbook J pune la dispoziție și o gamă completă de opțiuni de conectivitate. Avem aici un modul Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac ce asigură conexiuni rapide și stabile la internet, alături de o cameră web și microfoane digitale MEMS. Aici avem și un port USB-C pentru transfer rapid de date, dar și de alte porturi pentru și mai multă flexibilitate: USB 3.0, USB 2.0, mini HDMI, un cititor de carduri micro SD, mufă pentru căști și port de rețea RJ45-LAN.

Preț & disponibilitate

Noul Allview Allbook J este disponibil la prețul recomandat de 2300 de lei, iar la achiziția produsului în perioada imediat următoare veți beneficia de un discount de 400 de lei.

Mai multe informații despre laptop găsiți aici.