Timp de citire: 2 minute

Allview a pus foarte mult accent anul acesta pe ideea de control touchless al dispozitivelor. Iar noul Soul X8 Pro vine cu aceeași ambiție: alături de noile căști Soul AV1, telefonul poate fi controlat fără atingere.

Publicitate

Soul X8 Pro este primul telefon al brandului românesc care vine cu un setup penta-camera cu inteligență artificială, un upgrade față de modelul anterior. Procesorul MediaTek Helio G90T, dedicat pentru gaming, este și el aici. Acesta este ajutat de 6GB RAM și de 128GB memorie internă.

Cât despre display, telefonul aduce un panou de 6,67 inch cu tehnologie LTPS care oferă un consum redus de energie și culori vibrante. De asemenea, tehnologia NFC este și ea prezentă pe acest device.

Cu ajutorul căștilor Soul AV1 și a asistentului inteligent în limba română AVI, telefonul poate asigura o experiență de utilizare hands-free. Acest combo oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla dispozitivul fără să-l atingă, cu ajutorul earbuds-urilor Soul AV1.

„Pentru anul 2021 am ales ca portofoliul de produse Allview să fie definit de conceptul Touchless, întrucât am identificat o dorință generală și un trend la nivel global prin care interacțiunea cu tehnologia tinde să devină tot mai mult fără atingere. Astfel, ne dorim să integrăm această evoluție tehnologică la nivelul protofoliului nostru, iar prin lansarea noului Soul X8 Pro și a căștilor wireless Soul AV1 le oferim clienților noi experiențe de utilizare, mai rapide și confortabile, accesibile unui public cât mai larg, ce au ca scop simplificarea vieții”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.