Timp de citire: 2 minute

Știm deja că Huawei și US nu au relații prea bune, asta după ce compania chineză a fost acuzată de spionaj. Anul trecut, în luna mai, debuta ultimul flagship Huawei cu servicii Google la bord: P30 Pro.

Publicitate

Deși chinezii au lansat deja două serii noi, Mate 30 și P40, nu se lasă ușor. Au profitat de faptul că P30 Pro poate folosi servicii Google și au lansat un nou model: P30 Pro New Edition. Huawei a folosit aceeași tactică pe care am văzut-o și anul trecut, în toamnă. Avem același P30 Pro, dar într-o culoare diferită și Android 10 direct din cutie. Acesta vine într-o nouă culoare, „Silver Frost”, asemănătoare cu cea de pe P40 Pro. Avem și o singură opțiune pentru spațiul de stocare, aceasta fiind varianta cu 256GB.

Sursa: XDA

Huawei P30 Pro are un ecran OLED de 6.47″, un procesor Kirin 980, 8GB memorie RAM și un setup de 4 camere, printre care una cu 5x zoom optic. Avem și o baterie de 4200mAh și încărcare la 40W. Telefonul este cu siguranță unul bun de utilizat în 2020, chiar dacă unele device-uri l-au depășit la unele aspecte.

Sursa: XDA

Telefonul va fi vândut începând cu data de 15 mai în Germania la prețul de 750 de euro. Drept cadou, utilizatorii vor primi o pereche de căști FreeBuds 3 și o ofertă prin care vor putea achiziționa un Watch GT2 la doar 99 de euro.