Timp de citire: 2 minute

Google Maps este cea mai folosită metodă de navigare din lume, acesta fiind prezent pe toate device-urile ce suportă servicii și aplicații Google. Există totuși unele lucruri pe care nu le poate afișa. Printe acestea se află și semafoarele, iar compania americană a decis că trebuie să adauge această funcție.

Publicitate

De ce ar fi util? Ei bine, Google Maps te-ar putea avertiza atunci când ajungi aproape de un semafor, lucru util mai ales atunci când nu ești atent la drum.

Droid Life spune că iconițele cu semafoare apar doar la câțiva oameni în modul standard de vizionare din Google Maps sau în modul de navigare. Problema este că pictograma cu semaforul este prea mică, iar șoferii, care trebuie să fie atenți la drum, posibil să nu-l zărească din timp. Nici nu sunt încă implementate avertizările vocale, dar fiind o versiune abia lansată, probabil vom vedea un update ce va suporta asta în viitor.

Ceea ce mi-ar plăcea mie să se întâmple ar fi ca Maps să spună „fă dreapta la următorul semafor”, ceea ce ar fi un lucru util.

Voi ce părere aveți? Este acesta un pas bun făcut de Google?