Timp de citire: < 1 minut

Allview a anunțat ieri campania Black November, o abordare ceva mai diferită față de Black Friday. Aceasta se va desfășura în perioada 2 – 30 noiembrie, iar promoțiile vor cuprinde mai multe categorii de produse: tablete, laptop-uri, telefoane, televizoare si smart device-uri.

Publicitate

Pe lângă faptul că vor exista reduceri de până la 75%, Allview a pregătit și o serie de promoții limitate de tipul „Cumperi 1, Primești 2”.

Smart TV-urile din gama ePlay (modelele HD, Full HD, 4K HDR10, dar și cele mai noi versiuni Allview QLED), vor beneficia de reduceri semnificative. Modelul Allview QLED cu diagonala de 65″ va putea fi achiziționat cu un discount de peste 15%, la prețul de 2879 de lei.

Smartphone-ul Allview Soul X7 Pro, cel mai nou telefon al companiei cu un sistem de 4 camere pe spate, va putea fi achiziționat cu o reducere de peste 25% față de prețul de lansare.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil, începând din data de 2 noiembrie, exclusiv onine, pe site-ul www.allviewbf.ro. Pe lângă reducerile inițiale, pe perioada campaniei se vor mai adăuga și alte oferte.