Timp de citire: < 1 minut

OnePlus a lansat două perechi de căști true wireless și anume OnePlus Buds și Buds Z. Acestea sunt destinate utilizatorilor de telefoane OnePlus, dar asta nu înseamnă că ele nu funcționează și cu alte dispozitive Android.

Publicitate

Totuși, numărul de funcții devine limitat atunci când aceste căști sunt conectate la un telefon Android care nu este OnePlus sau Oppo. În acest sens, OnePlus a dezvoltat noua aplicație HeyMelody, prin care utilizatorii de căști OnePlus sau Oppo pot avea acces la toate funcțiile pe care acestea le oferă.

HeyMelody este disponibilă în Play Store pe pagina celor de la OnePlus, iar căștile suportate sunt OnePlus Buds și OnePlus Buds Z. Pe lângă asta, căștile Oppo OPPO Enco W51 și Oppo Enco X primesc și ele suport în această aplicație. Aceasta arată nivelul de baterie pe care căștile îl au (casca stângă, casca dreaptă și cutia de încărcare), iar ideea de bază este oferirea unor actualizări software pentru căști și pe alte dispozitive android.

HeyMelody vine cu un API minim de 23 (Android Marshmallow) și este disponibilă în Play Store pentru orice dispozitiv. Dacă v-ați cumpărat recent o pereche de căști OnePlus sau Oppo, această aplicație este una pe care veți dori să o instalați pe telefoanele dumneavoastre Android.

Descarcă aplicația HeyMelody de aici