Timp de citire: < 1 minut

OnePlus a anunțat astăzi ediția specială Cyberpunk 2077 a lui OnePlus 8T. Acest model este valabil doar în China pentru moment, fiind cu 300CNY mai scump decât variantele obișnuite ale telefonului. Precomenzile au început de astăzi de la prețul de 3,999 CNY, iar vânzările oficiale vor începe pe data de 11 noiembrie.

Publicitate

Ca diferențe, aici întâlnim un design diferit față de modelul obișnuit de OnePlus 8T, cu un modul de camere mai mare și cu logo-ul Cyberpunk pe acesta. O altă bucată de sticlă integrează logo-ul Cyberpunk în partea de jos a telefonului, restul spatelui, adică mijlocul acestuia, fiind fabricat din ceva ce pare a avea textura „Sandstone”.

Cutia acestui dispozitiv conține încărcătorul de 65W, care are un design asemănător cu cel standard, diferența fiind prezența unui logo Cyberpunk pe el. De asemenea, aici mai găsim și o husă în pachet, care lasă la vedere detaliile de pe spatele device-ului. La partea software există teme speciale, wallpaper-uri exclusive și pictograme specifice Cyberpunk.