Timp de citire: 2 minute

În luna aprilie a acestui an, OnePlus a anunțat noile sale telefoane, OnePlus 8 și 8 Pro, create pentru a se lupta cu cele mai bune device-uri de pe piață. Acestea se găsesc într-o varietate mare de culori precum Glacial Green, Onyx Black, Polar Silver, Interstellar Glow sau Ultramarine Blue. Cu toate acestea, se pare că OnePlus are în dezvoltare un telefon cu o culoare nouă. Pe lângă asta, compania pare să lucrese și la o tehnologie warp mai rapidă.

Publicitate

Utilizatorul de Twitter Lavin Amarnani a descoperit noi mențiuni în aplicația Engineering Mode a OnePlus pe care compania o utilizează pentru testarea hardware.

O nouă culoare „Ice Blue”

Ultima versiune a aplicației Engineering Mode conține următoarea listă de culori:

<string name="str_sm8250_color0_title">Onyx Black</string>
<string name="str_sm8250_color1_title">Glacial Green</string>
<string name="str_sm8250_color2_title">Interstellar Glow</string>
<string name="str_sm8250_color3_title">Ultramarine Blue</string>
<string name="str_sm8250_color4_title">Ice Blue</string>

Primele culori din listă au fost deja lansate, dar ultima nu a văzut niciodată lumina zilei. Interesant este faptul că „Polar Silver”, culoarea specifică modelelor de la Verizon, lipsește din aceasta. Dat fiind faptul că primele 4 culori sunt deja oficiale, putem spune că „Ice Blue” va ajunge pe o versiune de OnePlus 8. Nu știm dacă și OnePlus 8 Pro va veni cu aceasta.

Încărcare la 65W Super Warp Charging

OnePlus 8 Pro vine cu încărcare la 30W pe wireless și cablu, iar OnePlus 8 la 30W doar pe cablu. Această tehnologie de încărcare, ce poartă acum denumirea de Warp, a fost lansată pentru OnePlus 6T McLaren Edition. Se pare că cei de la OnePlus au în dezvoltare o nouă tehnologie de încărcare la 65W, cel puțin din ceea ce a descoperit Lavin Amarnani.

<string name="swrap_charger_test">Super Wrap Charger</string>
<string name="fastcharger_swrap">65W Fast Charge</string>

Tehnologia ar putea debuta pe seria 8T a companiei. Aceasta va fi, cel mai probabil, versiunea OnePlus a încărcătorului SuperVOOC 2.0 de la OPPO. Dacă va fi așa, la interior va trebui să găsim o baterie formată din două celule diferite. Va fi un pas sesizabil, urmând ca viitoarele modele să încarce, în teorie, de cel puțin 2 ori mai rapid decât seria 8.