Timp de citire: 2 minute

După un debut plin de succes în China, noul Xiaomi Mi 11 va fi lansat global, lucru ce se va întâmpla pe 8 februarie. Nu știm încă detalii despre vreun Mi 11 Pro sau Mi 11 Lite, însă suntem siguri că Mi 11 nu va fi singur în centrul atenției. Pe lângă aceste telefoane, Xiaomi ne va arăta și noul MIUI 12.5.

Publicitate

Lansarea va avea loc la ora 20:00, iar în cadrul evenimentului vom afla mai multe detalii despre telefoane și noua versiune a interfeței Xiaomi. Prețul exact al telefoanelor va fi prezentat pe 8 februarie, însă ne putem aștepta la un cost de 800 de euro pentru Mi 11, urând ca Mi 11 Pro să ajungă la un preț de aproximativ 1000 de euro. Există și posibilitatea să vedem și un nou smart band în cadrul evenimentului.

MIUI 12.5 este un update incremental al interfeței MIUI 12. Noua versiune este bazată pe Android 11, însă vine cu câteva schimbări în bine, precum permiterea ascunderii iconițelor aplicațiilor pre-instalate pe care nu le folosiți. Există aici și un nou feature numit MIUI+, care vă permite să rulați aplicații de pe telefon pe laptopul sau PC-ul dumneavoastră. De asemenea, veți primi și notificări.

MIUI 12.5 va sosi pe Mi 11 direct din cutie, în timp ce alte 27 de telefoane Xiaomi și Redmi stau la rând pentru actualizare. Primele versiuni Beta au fost deja lansate în China, deci ne putem aștepta la o lansare cât de curând. Desigur, Xiaomi ne-ar putea prezenta un roadmap pentru update.