Timp de citire: 2 minute

Am ajuns și la finalul review-ului pentru Samsung Galaxy Note 10. Chiar dacă acest device a fost lansat acum un an, putem să considerăm recenzia sa ca o privire de ansamblu asupra rezistenței telefoanelor Samsung în timp.

Publicitate

Concluzii

Samsung Galaxy Note 10 a fost un telefon bun, chiar foarte bun. Aproape că am devenit dependent de S-Pen, acest lucru datorându-se multitudinii de opțiuni și funcții pe care acesta le are. Avem parte de un display superb, o acustică foarte bună, încărcare destul de rapidă și un design plăcut.

Performanțele telefonului au fost și ele la nivel de top, dar nu am putut să nu observ problemele de instabilitate cauzate de procesorul Exynos. Bine că avem OneUI, o interfață superioară celei vechi, Samsung Experience, cu optimizări și un design plăcut, oferind o experiență superbă de utilizare.

Camera a fost, fără nici măcar un dubiu, partea mea favorită de la acest telefon. Excluzând filmarea 4K60 și cea low-light, telefonul este o bijuterie când vine vorba de camere.

Preț și disponibilitate 

Samsung Galaxy Note 10 are, așa cum am mai precizat, aproape un an de când a apărut pe piață. Acest lucru oferă un avantaj la preț. Acesta a beneficiat de multiple micșorări, reușind ca astăzi să-l găsiți la:

eMAG – 3500 de lei
evoMAG – 3300 de lei
Samsung – 3300 de lei

Gând de final

Recomand acest telefon oricui, dar mai ales celor care pun accentul pe productivitate. Dacă doriți, există și o versiune mai mare, Galaxy Note 10+, care se poate găsi tot la magazinele menționate mai sus.