Timp de citire: 2 minute

OnePlus 8 este un telefon extraordinar. Asta se vede la toate capitolele, inclusiv baterie. Pe parcursul celor aproape 2 săptămâni am fost impresionat de rezultatele scoase de acest device.

Publicitate

Telefonul vine cu o baterie de 4300mAh. Capacitatea nu este foarte mare, dar modul în care OnePlus reușește să optimizeze consumul de baterie prin intermediul sistemului de operare este un exemplu pentru alți producători.

Cu OnePlus 8 puteți să uitați de grija bateriei descărcate. Telefonul este cu adevărat un „monstru” la acest capitol.

OnePlus 8 mi-a depășit orice așteptări la acest capitol. Cu peste 8 ore de Screen On Time, acest device intră fără probleme în topuri, reușind să dea clasă la telefoane mai scumpe. Telefonul a trecut prin gaming, web browsing, video-uri 4K și multe poze în timpul testului pentru baterie. S-a descurcat excelent cu optimizarea consumului.

Încărcarea este și ea rapidă. Avem aici Warp 30T, soluție foarte bună pentru viteză mare. Telefonul atinge 100% în aproximativ o oră. Nu este wow, dar cu siguranță nu este nici rău rezultatul. OnePlus a făcut ceva optimizări la nivel hardware, optimizări care fac încărcarea mai rapidă.

Concluzii

OnePlus 8 are o baterie excelentă și o încărcare pe măsură. Cu peste 8 ore de Screen On Time cu utilizare mixtă (WiFi și date mobile), acest device vă va face să uitați de frica bateriei descărcate.