Timp de citire: 3 minute

Am avut ca daily driver, timp de 3 săptămâni, un iPhone 11. Este pentru prima dată când folosesc un iPhone ca daily driver, iar impresiile mele sunt pozitive. Sunt utilizator de android de când mă știu, iar experiența mea cu iOS o veți afla în următoarele zile.

Publicitate

Unboxing

Telefonul vine într-o cutie albă, pe care avem o imagine cu spatele telefonului. Pe lateralele acesteia găsim logo-ul iPhone și logo-ul Apple. Pe spate avem informații referitoare la telefon, conținutul cutiei etc.

 

În interior găsim, bineînțeles, telefonul, manuale și stickere, un cablu de la USB-A la Lightning și un încărcător foarte mic de doar 5W. De asemenea, la pachet avem și o pereche de căști cu mufă lightning.

 

Experiența de unboxing este una premium, exact cum v-ați aștepta de la un telefon ce costă 3800 de lei.

Primele impresii

iPhone 11 este un telefon mare, solid, construit din sticlă față și spate. Rama este făcută din oțel, ceea ce îi oferă o rezistentă mai mare. La un prim contact, display-ul HD+ nu este atât de rău precum se zice, dar față de OnePlus 7 Pro-ul meu, simt o oare care tentă de lag, cel mai probabil cauzată de rata de refresh inferioară. Aici avem niște margini foarte groase, ceea ce mie nu prea-mi place. Aș zice că sunt mai groase decât la Huawei Y6P, telefon de 700 de lei, al cărui review vine curând.

Încărcarea este foarte lentă, ceea ce mă face să îl pun la încărcat doar peste noapte. Sunetul scos de difuzoarele acestui telefon este tare și clar.

Camerele sunt și ele foarte bune, dar cel mai mult m-a impresionat filmarea. Dacă ar fi să aleg un telefon pentru a face vlog în 4K60, aș alege un iPhone.

Cât despre iOS, eu am fost nerăbdător și am pus pe el noul iOS 14, care mi-a oferit o experiență familiară. Știți de unde: Android. Asta nu înseamnă că e rău, ci că e plăcut.

Concluzii

 

La prima vedere, iPhone 11 se simte și arată premium. Avem aici un telefon de 3800 de lei, care sacrifică câteva elemente de la frații săi „Pro”, totul pentru a fi la un preț mai scăzut. Mai multe detalii, impresii și concluzii vor apărea în decursul următoarei săptămâni.