Timp de citire: 2 minute

Așa cum am spus, iPhone 11 a fost daily driver-ul meu timp de 3 săptămâni. Am avut suficient timp să-i pun bateria la treabă, încărcarea si difuzoarele. Pot spune că, la banii săi este bine, dar nimic impresionant.

Publicitate

Baterie

Pe iPhone 11 avem o baterie de 3110 mAh, destul de mică pentru un telefon, dar avem și iOS care ajută cu optimizarea consumului.

Acesta este consumul de baterie după ce am folosit telefonul pentru navigație pe un drum de aproape 3 ore și jumătate (Onești – București). Pentru uz zilnic, telefonul atinge lejer 6 – 6 ore și jumătate de Screen On Time.

Încărcare

Încărcarea pe iPhone 11 este cel mai mare minus al telefonului. Avem aici un încărcător de 5W. Da, telefonul suportă încărcare la 18W pe cablu, dar asta dacă cumpărați separat alt încărcător și cablu. Limitându-ne la ce avem în cutie, încărcarea durează mai bine de 4 ore.

Din acest motiv, am decis să-l încarc peste noapte. Este rușinos. OnePlus 3-ul mamei mele este capabil să se încarce în aproximativ o oră cu cablul original, telefon vechi de 4 ani.

Avem și suport pentru încărcare Qi, ceea ce este bine. Din păcate, seria iPhone 11 nu a venit cu suport pentru Reverse Wireless Charging.

Sunet

Când vine vorba de sunet, iPhone 11 vine cu două difuzoare. Acestea se aud tare și clar, fiind perfecte pentru mini-petreceri cu prietenii. Aici nu avem mufă Jack și nici adaptor, deci ar putea fi o problemă pentru deținătorii de căști cu acest conector.

Pe Bluetooth sunetul este clar, tare și calitativ. Cât despre apeluri, acestea se aud foarte bine, iar persoanele cu care am vorbit nu s-au plâns de calitatea microfoanelor.

Concluzii

iPhone 11 are o baterie rezistentă, ce poate atinge lejer 6 ore de SOT, ceea ce este bine. Duce lejer o zi întreagă de utilizare normală. Cât despre încărcare, ceea ce primim aici este dezamăgitor. Avem parte de încărcare la 5W, care durează 4 ore. De fiecare dată îl las peste noapte la priză.

Sunetul este bun, stereo, tare și clar. Așa acum am spus, este perfect pentru petreceri restrânse cu prietenii.