Timp de citire: 3 minute

iPhone 11 este un telefon care se simte premium în mână. Nici o surpiză aici, dat fiind faptul că acest device costă 3800 de lei. M-am jucat cu el timp de 3 săptămâni, iar senzația pe care acest telefon o oferă este una de calitate.

Publicitate

Design

iPhone 11 este un telefon care arată bine. Singurul lucru care mă deranjează este modulul de camere, așezat sub formă de pătrat pe spate. Ceea ce nu mi-a plăcut deloc la el a fost faptul că, deși avem un camera bump pentru acel pătrat, fiecare lentilă în parte mai are una.

 

În rest, telefonul este frumos. Acesta vine pe multe culori, dar eu am primit device-ul pe alb.

Încă ceva ce mă deranjează sunt marginile groase. Pus side by side cu un Huawei Y6P, telefon mult mai ieftin, acela are marginile mai subțiri.

Notch-ul este un element deja specific iPhone-urilor. Am avut un Mate 20 Pro înainte de actualul meu telefon, deci îmi este ușor să mă obișnuiesc. Îl observ când mă uit la video-uri pe YouTube sau când mă joc, dar pot să-l ignor. Cred că aici e vorba de preferințe.

Construcție

Când vine vorba de construcție, iPhone 11 este construit din sticlă pe față și pe spate, iar rama este făcută din oțel. Acest lucru îi oferă o rezistență sporită.

Device-ul este destul de gros și lat. Pe partea dreaptă avem butonul de power, destul de mare aș spune, iar pe partea stângă găsim butoanele de volum și alert slider-ul. La bază avem conectorul lightning și grila difuzorului.

Display

Display-ul lui iPhone 11 este un subiect care a stârnit un val de hate împotriva acestui telefon. În realitate, display-ul de doar 6.1″ cu rezoluție de 828 x 1792 pixeli nu este atât de rău. Acesta oferă detalii bune, culori bine calibrate și o luminozitate foarte bună în lumina soarelui. Aceasta poate ajunge la 625 nits.

Există două dezavantaje: panoul IPS, care pare inferior pe lângă un ecran AMOLED de calitate și rata de refresh de 60Hz. Din nou, o diferneță care se observă atunci când punem iPhone 11 lângă un OnePlus 7 Pro, telefon care are un ecran de 90Hz.

Drept vă spun, față de ceea ce se spune despre acest display, el nu este atât de rău. Da, nu este AMOLED. Da, nu are 90Hz. Cu toate acestea, dacă vrei un iPhone la bani buni, atunci iPhone 11 face un compromis destul de ok pentru a reduce costurile.

Concluzii

iPhone 11 este un telefon premium când vine vorba de construcție și design. Pe partea de display, acesta face sacrificii pentru a oferi un preț mai mic decât cele ale fraților săi „Pro”.