Timp de citire: 2 minute

Allview Soul X7 Pro este cel mai nou telefon al companiei brașovene. De asemenea, el marchează trecerea la procesoarele Snapdragon, care aduc o îmbunătățire a performanței, dar și un consum mai scăzut de energie.

Publicitate

Bineînțeles, Allview Soul X7 Pro nu este cel mai rapid smartphone de pe piață, dar își face treaba destul de bine, cu ușoare frânări ocazionale.

Construcția dispozitivului este una solidă și puțin neobișnuită zonei de buget. Deși pe mid-range-uri suntem obișnuiți să vedem mult plastic, Allview Soul X7 Pro nu este așa. Device-ul vine cu sticlă pe față și pe spate, care este acoperită cu protecție Gorilla Glass. Rama este realizată din plastic, dar asta nu este o problemă, telefonul simțindu-se solid.

Display-ul este suprinzător de bun pentru prețul cerut. Aici avem un panou IPS de 6.53″, cu o rezoluție de 2300 x 1080 de pixeli. Culorile sunt vibrante și plăcute ochilor, iar detaliile sunt bine redate.

Ceea ce m-a deranjat în mod special la el sunt lipsa NFC-ului, procesorul puțin cam vechi, HDR-ul neautomatizat și insesizabil, dar și faptul că interfața care rulează pe device, Visual UI 1.5, este bazată pe Android 9.

Bateria este mare și oferă o autonomie generoasă, care poate ajunge chiar și la 2 zile de utilizare, iar încărcarea device-ului este asigurată de un alimentator de 18W.

Allview Soul X7 Pro vine cu un setup de 4 camere pe spate. Acesta este compus dintr-un un senzor principal de 13MP, unul ultra-wide de 8MP, unul macro de 2MP și unul de adâncime de 2MP. Rezultatele sunt mulțumitoare pentru prețul plătit, dar cred că se putea și mai bine.

La partea video nu stăm prea bine, aici lipsind orice fel de stabilizare, fie ea și electronică. Imaginea este tremurată, iar detaliile sunt..meh. De low-light nu are rost să discutăm, telefonul nereușind să facă față condițiilor slabe de lumină. Mostre și exemple puteți găsi în recenzia video a smartphone-ului.

Telefonul poate fi găsit la prețul de 999 de lei pe site-ul oficial, iar la comandă primiți cadou un ceas Alllview Hybrid S.

Pentru mai multe detalii despre telefon, vă invităm să vizionați materialul video atașat mai jos.