Timp de citire: 2 minute

Allview produce de ceva timp televizoare smart. Am avut și noi unul acum ceva timp, iar impresiile au fost pozitive. Iată-ne acum în a doua parte a anului 2020, când compania brașoveancă a anunțat o serie nouă de TV-uri QLED.

Publicitate

Tehnologia Quantum Dot utilizată pe noile modele asigură redarea la 100% a volumului de culoare, asigurând și claritate, profunzime și puritate culorilor, oferind imagini realiste și vibrante. Practic, noile TV-uri ale brașovenilor de la Allview includ cele mai dorite funcționalități de pe piața de televizoare smart:

  • panel-uri cu tehnologie Quantum Dot pentru a reda corect culorile;
  • opțiunea Dolby Atmos pentru a a amplifica experiența acustică a utilizatorului;
  • integrarea sistemului de operare Android TV ce aduce varietate de conținut;
  • design modern și elegant;
  • variante cu diagonale generoase și preț accesibil.

Display-ul are o rezoluție 4K și vine cu suport pentru HDR10. Telecomanda este simplă, neagră, cu scurtături pentru Netflix, YouTube, dar vine și cu un buton pentru Google Assistant.

Preț & disponibilitate

Gama QLED de la Allview va include 2 televizoare, cu diagonale de 126cm (50″), respectiv 165cm (65″). Versiunea de 50″ este disponibilă de ieri, urmând ca versiunea de 65″ să fie disponibilă de la jumătatea lunii octombrie. Prețul recomandat pentru modele este de 2499 de lei pentru modelul de 50″, respectiv de 3499 de lei pentru modelul de 65″.

Dacă veți achiziționa unul dintre televizoare în perioada 1-5 octombrie, veți primi cadou un smartwatch Alllview Hybrid S.

Pentru mai multe informații despre noile televizoare Allview, accesați site-ul www.allview.ro/qled/