Timp de citire: 3 minute

Allbook i este ultima apariție din portofoliul de laptopuri al companiei Allview, acesta fiind echipat cu procesor Intel Core i3 de generația a 10-a, display IPS Full HD cu start anti-glare, un sistem de ventilație performant și capacitatea de a extinde memoria, totul într-un pachet cu un design subțire și elegant.

Publicitate

„Laptopurile au jucat un rol important în ultimul an pe piața IT&C, pe măsură ce companiile și consumatorii au căutat instrumente de productivitate pentru a susține munca de la distanță. De la lansarea primului laptop Allview în 2017, ne-am dezvoltat anual portofoliul de produse din această categorie și am încercat să acoperim o plajă largă de utilizatori, raportându-ne la strategia „Smarters”, prin care ne dorim să oferim clienților performanțe deosebite integrate într-un design modern și comercializate la prețuri accesibile. Noul Allbook i se remarcă față de modelele precedente prin integrarea procesoarelor din familia Intel Core de generația a 10-a, ce ajută la realizarea task-urilor pentru întreaga zi, încărcare rapidă și autonomie îndelungată, fiind construit pentru mobilitate și aducând o experiență de utilizare captivantă”

, a explicat Lucian Peticilă – General Manager Allview.

Performanțe ridicate și experiență familiară Windows

Allbook i dispune de un procesor Intel Core i3 de generația a 10-a, care garantează mai multă putere cu un consum mai mic și reduce timpul de răspuns pentru a crește eficiența în multitasking. Capacitatea de stocare de tip SSD M.2 de 256GB și cei 8GB RAM DDR4 vor asigura o experiență fluidă în rezolvarea sarcinilor zilnice, într-un mod rapid și o utilizare multimedia intensă.

Clienții au flexibilitatea de a-și alege sistemul de operare pentru propriul dispozitiv, întrucât Allbook i rulează Windows 10 Home, Windows 10 Professional, Windows 10 for Education sau Ubuntu. Astfel, aceștia se pot bucura de soluția potrivită propriilor nevoi în ceea ce privește OS-ul.

Sistem de ventilație performant, ideal pentru utilizare intensă

Heatpipe-urile dispuse asimetric permit maximizarea eficienței de răcire, gestionând într-un mod inteligent temperatura sistemului. Astfel, Allbook i păstrează o temperatură optimă de funcționare, astfel încât utilizatorii să se bucure pe deplin de performanța portabilului și să atingă viteze mari de rulare.

Display generos

Allbook i vine cu un display măricel de 15,6 inch, IPS Full HD, cu strat antireflex, ce reușește să reproducă imaginea la o calitate superioară atât la vizualizare frontală cât și din unghiuri de până la 178 de grade. Acesta oferă o experiență vizuală captivantă, indiferent de conținutul afișat.

Design elegant, subțire și ușor

Cu o greutate de aproximativ 2kg, Allbook i îmbină design-ul elegant și subțire, transformându-l în dispozitivul perfect pentru cei ce caută portabilitate și fiabilitate. Noul model de laptop al companiei Allview reprezintă soluția optimă între estetică și funcționalitate.

Prețuri și disponibilitate

Noul Allbook i este disponibil în patru variante ale sistemului de operare, în funcție de nevoile fiecărui client: Windows 10 Home, Windows 10 Professional, Windows 10 for Education sau Ubuntu. Prețul recomandat de vânzare pornește de la 2699 de lei.

Mai multe informații despre laptopul Allbook i găsiți aici.