Redmi 10X este listat online cu MediaTek Helio G85, 5020mAh și setup quad camera

0
700
Timp de citire: 2 minute

Xiaomi pregătește încă sunt smartphone de buget în China care se va numi Redmi 10X. Acesta a fost listat pe site-ul Tianyi Telecommunications în China împreună cu prețul și dotările sale despre care vom vorbi mai jos.

Publicitate

Redmi 10X așa cum am menționat mai devreme va fi un telefon de buget care va rula pe procesorul MediaTek Helio G85. Acesta o să fie primul telefon care folosește acest procesor care încă nu a fost anunțat oficial de către companie.

Alte specificații ale lui Redmi 10X includ un setup quad camera în partea din spate, care constă într-o cameră principală de 48MP, un senzor ultrawide de 8MP și 2 camere de 2MP pentru bokeh și macro. În partea frontală telefonul prezintă un display TFT-LCD de 6.5-inch cu rezoluție FullHD+ cu un decupaj pentru o cameră selfie de 13MP. Senzorul de amprente este poziționat în spate.

În ceea ce privește conectivitatea, smartphone-ul suportă bluetooth, Wi-Fi și LTE. USB Type-C-ul și mufa jack de 3.5mm sunt și ele prezente. Redmi 10X dispune de asemenea de o baterie masivă de 5020mAh care va accepta probabil încărcare rapidă la 18W.

În listare este dezvăluit și prețul versiunii de 6GB + 128GB care va fi de CNY 1,499 ($211/€195). Telefonul va fi lansat în culorile Sky Blue, Pine Morning Green și Ice Fog White. Nu există nici un cuvânt despre o dată de lansare dar sigur o să-și aibe debutul în curând.