Timp de citire: 2 minute

Xiaomi a anunțat săptămâna aceasta că doresc să lanseze o nouă brățară, iar unii se așteptau să fie Xiaomi Mi Band 5, totuși este încă prea devreme pentru acesta. Ieri, producătorul, ne-a arătat o primă imagine cu următorul purtabil, care în final s-a dovedit a fi Redmi Band.

Publicitate

Astăzi cei de la Redmi au lansat prima lor brățară de fitness, toate astea cu ocazia aniversării Xiaomi, care împlinește 10 ani de existență. În rândurile de mai jos aflăm specificațiile brățării, dar și prețul de comercializare din China.

Spre deosebire de Mi Band, noul purtabil Redmi prezintă un design complet nou, cu un cadran pătrat care adăpostește un display color de 1.08-inch și un buton capacitiv în partea inferioară. Bateria promite o autonomie de 14 zile și se va încărca cu ajutorul conectorului USB care poate fi văzut atunci când eliminăm o parte din curea.

Purtabilul fitness oferă și funcții precum monitorizarea bătăilor inimii, monitorizarea somnului, memento-uri legate de sedentarism, precum și diverse moduri de sport precum:

  • alergatul în aer liber
  • alergatul pe bandă
  • mersul normal
  • mersul cu bicicleta
  • ridicarea de greutați

Brățara este rezistentă la apă în standard 5ATM, dar vine și cu un minus, mai exact nu oferă NFC (nu va fi bun la plăți). Un plus este faptul că pe Redmi Band va fi posibilă personalizarea fețelor de ceas, putând să alegem dintre cele 70 de imaginii standard.

Band-ul celor de la Redmi va fie disponibil în 4 variante de culoare pentru cureaua de silicon: verde, portocaliu, albastru și negru.

Dispozitivul este deocamdată în fază de crowdfunding, iar în China va putea fi achiziționat din data de 9 aprilie, la prețul de 95 CNY (~13€). Momentan nu sunt înfomații despre lansarea globală.