Timp de citire: 2 minute

Motorola a lansat deja așteptatele modele Edge și Edge+, cel din urmă fiind flagship-ul companiei cu care va concura împotriva celorlalți producători.

Publicitate

Telefonul adoptă un aspect ratio de 21:9, ceea ce îl face mai lunguieț, un ecran curbat precum cel de pe Huawei Mate 30 Pro sau Vivo Nex 3. Avem o cameră de tip hole-punch pe partea din față, similară cu cea de pe OnePlus 8 Pro sau Oppo Find X2 Pro.

Avem parte de un ecran OLED de 9.7inch cu o rată de reîmprospătare de 90Hz, similară cu ceea ce am văzut pe Huawei P40 Pro. Spre deosebire de alte ecrane pe 90Hz, cel de pe Motorola Edge+ este capabil să redea culor pe 10bit, astfel oferind peste 1 miliard de nuanțe de culoare.

Telefonul va fi disponibil în nuanțele Thunder și Sangria. Din păcate acesta nu oferă niciun fel de certificare care atestă rezistența sa la apă, ceea ce este puțin bizar.

Motorola Edge+

Telefonul este propulsat de un Snapdragon 865, capabil 5G, 12GB RAM LPDDR5 și 256GB stocare UFS3.0. Acesta are o baterie de 5000mAh, încărcare la 18W cu tehnologia Turbo Power, încărcare wireless și reverse. Telefonul suportă WiFi 6, Bluetooth 5.0 și este echipat cu jack audio și difuzoare stereo.

Acest telefon are o quad-camera, cu un senzor principal de 108MP, diafragmă f1.8 și OIS, o cameră telephoto cu zoom 3x de 8MP, o cameră ultra-wide de 16MP și un senzor ToF. Senzorul de 108MP este capabil de filmare 6K, ci nu 8K.

Motorola Edge+

Cât despre OS și UI, acestea s-au schimbat. Dacă până acum Moto oferea un Android curat, cu foarte puține modificări, de această dată avem parte de ceva nou. Motorola a lansat propriul skin peste interfața Android care poartă numele de My UX, axat pe personalizare. Acesta lasă user-ul să își creeze propria temă cu o varietate largă de fonturi, culori, animații pentru amprentă și altele.

Ceea ce este super la acest telefon este faptul că pe marginile curbate avem parte de butoane digitale în jocuri, precum la telefoanele de gaming.

Când vine vorba de preț, Motorola Edge+ este așteptat în Europa la prețul de 1200 de euro, echivalentul a aproximativ 5800 de lei.

Ce părere aveți de noul Motorola Edge+? Aștepăm opinii în secțiunea de comentarii.