Timp de citire: < 1 minut

OxygenOS este sistemul de operare ce este folosit pe telefoanele OnePlus. Acesta ajunge  la versiunea 11, care este bazată pe Android 11.

Publicitate

Acesta va fi disponibil în varianta finală de Developer Preview începând cu data de 10 august. După ce majoritatea erorilor și problemelor vor fi rezolvate, utilizatorii înscriși în programul Open Beta vor primi și ei OxygenOS 11. Lansarea stabilă va avea loc undeva în luna septembrie.

Noul OxygenOS va aduce o funcție mult așteptată, Always On Display, dar și multe alte feature-uri cerute de fani. Pe lângă acestea, OnePlus a pregătit schimbări ale elementelor de design, ZenMode 2.0, Dark Mode îmbunătățit, dar și alte funcții specifice noii versiuni de Android.

Utilizatorii vor fi capabili să creeze foldere în App Drawer, dar și poze ascunse în galerie, ce se pot vedea cu ajutorul senzorului de amprentă.

Pete Lau spune că identitatea lui OxygenOS nu se va pierde, nerenunțându-se la interfața curată, rapidă și fluidă. Noua versiune va veni pe telefoanele OnePlus 6, 6T, 7, 7 Pro, 7T, 7T Pro, 8, 8 Pro și Nord.

Apasă aici pentru a vedea postarea oficială.