Timp de citire: < 1 minut

A trecut ceva vreme de la ultimele zvonuri privind telefonul OnePlus Z. Acesta, conform unor informații care s-au dovedit a nu fi corecte, ar fi trebuit să se lanseze împreună cu OnePlus 8 și 8 Pro. Nu a fost așa.

Publicitate

Cu toate acestea, CEO-ul OnePlus a declarat că OnePlus se va reîntoarce la origini, reîncepând să producă smartphone-uri accesibile. Acesta este și scopul pentru care vom vedea acest OnePlus Z lansat.

Telefonul este de acum real, apărând în Geekbench cu procesorul Snapdragon 765G, asta deși se zvonea că va veni cu un Mediatek Dimensity 1000. Nu este așa.

Telefonul apare, așa cum am precizat, cu procesorul Snapdragon 765G. Acesta este un procesor high-midrange foarte bun. Se găsește și pe device-uri precum Oppo Reno 3 Pro 5G.

Nu știm foarte multe detalii despre device, dar se zvonește că prețul său ar începe de la 300-400 de euro. Nu e unul rău deloc, asta având în vedere creșterea costurilor pentru componente.

Ne așteptăm să vedem un telefon mid-range cu aspect premium. Cu siguranță vom avea un display de 90Hz pe acesta, ceea ce nu este puțin lucru.

Voi ce părere aveți? Merge OnePlus în direcția bună?