Timp de citire: 2 minute

Deși săptămâna aceasta ar fi trebuit să avem parte de un eveniment Google unde să ni se prezinte prima versiune Beta de Android 11 și telefoanele Google Pixel 4a/4a XL, nu va fi așa. Evenimentul a fost amânat pentru moment.

Publicitate

Cu toate astea, se pare că un număr mic de utilizatori au primit update-ul la prima versiune Beta a sistemului de operare.

Sursă: XDA

Update-ul are dimensiunea de 736MB și aduce primul Beta cu Android 11.

Changelog-ul nu este prea detaliat, dar utilizatorii au putut observa câteva schimbări.

Media resumption

Această setare și-a făcut simțită prezența încă de la primele versiuni de Developer Preview. Ce face mai exact? Ei bine, player-ul audio se va ascunde în Quick Settings. Este o abordare interesantă și sunt tare curios dacă va ajunge pe versiunea oficială.

Noi forme pentru pictograme

Android 10 a venit anul trecut cu o serie de forme noi pentru pictograme. Anul acesta Google continuă implementarea a trei noi astfel de forme.

Există posibilitatea să mai vedem ceva adăugiri pe parcursul versiunilor Beta.

Setări pentru meniul de pornire

Andorid 11 aduce pentru prima dată un meniu de pornire costumizabil. Aici veți putea găsi cardurile dvs. adăugate în Google Pay, dar și setări rapide pentru telefon.

Submeniu pentru activarea notificărilor tip bule

În versiunile Beta ale Android 10 am văzut opțiunea de a utiliza notificări sub formă de bule, similar cu ceea ce oferă Messenger prin Chat Heads.

Mai există o serie de noi funcții disponibile doar pe Pixeluri sau în faza de dezvoltare. Oricum ar fi, se pare că Google face pași corecți pentru lansarea lui Android 11. Voi ce părere aveți?