Timp de citire: 3 minute

Așa cum ne-au obișnuit, cei de la OnePlus sunt gata să-și lanseze prima linie de flagship-uri pe 2020 în primăvară, mai exact pe 14 aprilie.

Publicitate
OnePlus 8 Banner

OnePlus 8 Pro va fi vârful de gamă, urmând să sosească cu un ecran cu rată de refresh de 120hz, wireless charging la 30W si o baterie de 4510mAh, spre deosebire de OnePlus 8, care va avea un ecran cu rată de refresh de doar 90hz, o baterie de 4300mAh, dar fără încărcare wireless.

Aveți mai jos lista completă de specificații, oferită de Ishan Agarwal:

Glacial Green
Onyx Black
Interstellar Glow

Design-ul telefoanelor este foarte asemănător cu cel al lui OnePlus 7 Pro, diferența semnificativă fiind trecerea la o cameră de tip hole-punch, așa cum am văzut pe seria nouă de la Oppo, Find X2.

 

OnePlus 8 este așteptat să sosească în trei variante, Glacial Green, Onyx Black și o nuanță deosebită, Interstellar Glow, conform winfuture.de.

Detaliile legate de culorile lui OnePlus 8 Pro nu sunt încă cunoscute, dar există posibilitatea să le utilizeze pe cele ale fratelui său, OnePlus 8.

Cum puteți viziona evenimentul?

Lansarea oficială a noilor telefoane OnePlus va putea fi vazută aici începând cu ora 18.

Prețuri

OnePlus 8 Pro este așteptat la un preț de 800 de euro pentru varianta de bază, pe când OnePlus 8 la un preț de 700 de euro.

oneplus 8 pro – render realizat de ben geskin

Alături de noua serie 8 de la OnePlus, ne așteptăm să vedem și o nouă pereche de căști true wireless, înlocuitoare pentru OnePlus Bullets, care se vrea a fi un competitor pentru AirPods și Galaxy Buds.

Zvonuri

Au apărut zvonuri legate de o viitoare serie de mid-range-uri de la OnePlus, despre care nu avem prea multe detalii la acest moment. Lansarea acestora ar putea avea loc în vară.