Știm că Oneplus Nord, a doua încercare a producătorului chinez în segmentul mid range, este de așteptat să ajungă pe piață în curând, iar leak-urile și zvonurile despre acesta nu încetează să apară pe internet. Cele mai noi dintre ele venind oficial chiar de la Oneplus.

Printr-un teaser publicat în ultimele ore de companie pe contul de Instagram Oneplus Nord, telefonul a apărut din nou, iar norocul nostru este că, ca întotdeauna, nimic ce este postat pe internet nu scapă fără să fie văzut de cineva.

Publicația Android Authority a reușit să facă rost de câteva capturi de ecran din teaser-ul needitat în care apărea telefonul așa că voilá, iată cum va arăta acesta:

Pentru început, uitându-ne mai atenți la a doua imagine este posibil să observați prezența a 2 camere selfie plasate într-un decupaj în display-ul plat, similar cu ceea ce am mai văzut pe Samsung Galaxy S10+. Zvonurile sugerează că acestea ar avea 32MP + 8MP (ultrawide).

În spate vedem prezența unui setup de camere dispus pe verticală, aliniat în partea din stânga sus, cu un bliț LED poziționat lângă el. Conform informațiilor de până acum ne putem aștepta la o combinație de 4 camere, deși acest lucru nu este foarte clar în video.

Concept de @techdroider

Alte detalii interesante sunt culoarea gri a telefonului care îmi aduce aminte cel mai mult de un Xperia 5, dar și butoanele de volum și power prezente în partea dreaptă. Celebrul slider este și el prezent chiar deasupra lor.

Cu precomenzile lansate pentru un număr foarte limitat de clienți, Oneplus Nord ar trebui să ajungă pe piață cu 6GB RAM, până la 128GB de stocare și procesorul Snapdragon 765G  care a fost deja confirmat în pagina specială a acestui device pe Amazon India.

Vorbind despre preț, acesta nu este unul clar. Carl Pei (co-fondator al companiei) a declarat că smartphone-ul va costa sub 500$, fiind unul dintre cele mai ieftine telefoane vândute de companie în ultimii ani.