Timp de citire: 2 minute

Data de 14 octombrie este rezervată pentru chinezii de la OnePlus, care vor prezenta în cadrul unui eveniment online, conform unor surse, 6 noi produse. Printre aceste se află, bineînțeles, OnePlus 8T, care a început să cunoască o popularitate crescută pe rețelele de socializare.

Publicitate

Pe lângă acesta, OnePlus pare a pregăti și alte surprize. OnePlus se axează foarte mult pe conectorul USB-C care va permite o încărcare rapidă la 65W, port care ar putea apărea pe două device-uri neobișnuite pentru companie: un laptop și un device de gaming în stil Nintendo Swtich.

Nu se știe exact dacă cele două produse menționate vor debuta pe 14 octombrie, dar dacă zvonurile lui Ishan Agarwal se adeveresc, OnePlus ar putea continua și în aceste direcții. Conform zvonacului mai devreme menționat, aceste noi produse vor fi disponibile doar în Indi, alături de OnePlus 8T, care va fi lansat la nivel global.

Pe lângă asta, Pete Lau a confirmat că nu va exista un model Pro în cadrul lansării noului OnePlus 8T, iar utilizatorii care doresc să opteze pentru cea mai bună opțiune vor avea în continuare posibilitatea de a achiziționa un OnePlus 8 Pro.

Legat de noul cablu ce va suporta o alimentare la 65W, acesta va fi inclus în cutia telefonului, dar va fi disponibil și separat. El va aduce, pentru prima dată în istoria companiei, două capete cu USB-C, astfel telefonul reușind să se încarce de la 0 la 100% în doar 35 de minute.