Timp de citire: < 1 minut

Xiaomi a anunțat oficial noul său upgrade la interfața MIUI. Printre multitudinea de noi feature-uri și îmbunătățiri s-au aflat și noile imagini de fundal 3D numite Super Earth și Super Mars.

Publicitate

O persoană recunoscută de pe forumurile XDA, linuxct, a reușit să porteze aceste noi imagini de fundal pentru aproape toate dispozitivele Android.

Cum se instalează?

Pentru început trebuie să descărcați din link-ul de la baza articolului o arhivă. În aceasta există două fișiere apk. Fiecare dintre ele reprezintă un wallpaper: primul este Super Earth, iar al doilea este Super Mars. După ce ați instalat acele fișiere apk, puteți schimba wallpaper-ul din aplicația default. Dacă aceasta nu recunoaște noile fundaluri, atunci aveți nevoie să instalați și aplicația Google Wallpapers. Pe Oppo (ColorOS 7.1) și Huawei (EMUI 10+) nu sunt detectate acestea, dar pot fi setate cu ajutorul aplicației mai devreme menționate.

Este bine de știut că aceste wallpaper-uri funcționează doar pentru dispozitivele ce rulează o versiune de Android 8.1 sau mai nouă.

MIUI12 – Super Mars

Descarcă de aici noile imagini de fundal