Timp de citire: 2 minute

Conform unor rapoarte recene, Carl Pei a decis să părăsească compania pe care a crescut-o împreună cu actualul CEO, Pete Lau. Conform Android Central, care citează 2 surse anonime, Pete Lau a renunțat la funcția sa de director la OnePlus Global. De asemenea, confrom TechCrunch, Carl Pei a părăsit compania și plănuiește înființarea propriei firme.

Publicitate
„Pei, în vârstă de 31 de ani, nu se va alătura Samsung, dar știe clar ce dorește să facă în continuare. El își va începe propria afacere, potrivit unei persoane familiare cu problema, care a solicitat anonimatul, deoarece nu sunt autorizate să vorbească despre acest lucru.”, a adăugat raportul. Pei nu a făcut încă un anunț oficial cu privire la părăsirea OnePlus sau planurile de viitor.

 

Pe Reddit au apărut câteva imagini referitoare la structura companiei, iar numele lui Carl Pei lipsea. El a fost liderul echipei ce a lucrat la dezvoltarea telefonului OnePlus Nord și a apărut în videoclipurile de promovare și în documentarul despre istoria OnePlus. Postul de lider al echipei ce se ocupă de seria Nord a devenit ocupat de Emily Dai.
Carl Pei s-a alăturat companiei în 2012, iar de atunci a lucrat alături de Pete Lau pentru a crește OnePlus și pentru a aduce brand-ului succesul de care se bucură acum. Pei a fost prezent la aproape toate evenimentele de lansare susținute de companie, dar a luat parte și la acțiuni de promovare pentru a populariza OnePlus. De asemenea, el ar fi fost și unul dintre cei care puneau cap la cap strategiile de marketing virtual ale companiei.