Timp de citire: < 1 minut

Xiaomi a anunțat noua versiune de MIUI în luna aprilie a acestui an. Aceasta aduce o mulțime de noi îmbunătățiri precum îmbunătățiri pe partea de securitate, suport mai bun pentru gesturile de navigare, un dark mode îmbunătățit, dar și un UI cu un aspect mai modern.

Publicitate

Se pare că, pe lângă acestea, Xiaomi a decis să aducă și câteva îmbunătățiri pentru software-ul camerelor. Una dintre aceste noutăți este modul pentru astrofotografie, asemănător cu ceea ce găsim pe telefoanele Google Pixel.

Acest feature va oferi utilizatorilor să fotografieze ceea ce, în mod normal, este greu de capturat cu un telefon. Este vorba despre stele și cel. Acesta funcționează cu ajutorul expunerii senzorului la lumină pentru un timp mai îndelungat, mai apoi intervenind procesarea software pentru a scoate un rezultat de invidiat.

Acest nou mod a fost descoperit într-un build beta de MIUI 12 pentru telefonul Poco F2 Pro. Această descoperire a fost făcută de utilizatorul de Telegram @hardziol, care a oferit screenshot-urile pentru XDA.

Screenshot realizat de utilizatorul de Telegram @hardziol

Rămâne să vedem cum va arăta implementarea finală a acestui mod pe o versiune stabilă de MIUI 12 și suntem curioși de ce rezulltate vor reuși să livreze telefoanele Xiaomi.