Xiaomi împlinește 10 ani în acest an și cu această ocazie vor să pregătească 2 ediții speciale pentru două dintre cele mai bune telefoane ale sale în acest moment: Xiaomi Mi 10 Pro și Redmi K30 Pro. Până acum zvonurile le numeau ”Pro Plus”, însă CEO-ul companiei, Lei Jun, a postat pe Weibo faptul că acestea vor purta numele ”Ultra”.

Cu 3 zile până la lansare ajungem să-l vedem pe Xiaomi Mi 10 Ultra în 2 randări dar și într-un poster unde putem să-i admirăm design-ul și în același timp să aflăm câteva lucruri despre el. Primul lucru care sare în ochi este setup-ul quadcamera dreptunghiular destul de proeminent plasat în stânga sus care include o cameră telefoto care ar atinge un zoom digital de 120x! Acesta s-ar traduce într-un zoom optic 5x.

Mai deducem că telefonul, pe lângă versiunea ceramică, include și o versiune cu spate transparent prin putem vedea prezența unei bobine pentru încărcarea wireless care se crede că ar atinge 55W. Butoanele de volum și power sunt plasate pe partea dreaptă.

Despre Xiaomi Mi 10 Ultra, leaker-ul Ice universe spune într-un tweet că ar urma să șocheze lumea fără a specifica de ce. Fondatorul DisplaySearch, Ross Young, adaugă în același tweet faptul că telefonul va implementa pentru prima oară camera selfie sub display. Însă volumul unităților va fi unul mic, așa că nu vă așteptați să puneți mâna pe el… Cu toate acestea, ne vom lămuri exact ce ni se pregătește pe partea hardware pe 11 August când va avea loc lansarea.