Timp de citire: 3 minute

Am primit în urmă cu ceva timp în urmă un mouse de la Acer. Nu este orice fel de mouse, ci unul de gaming. Și este și destul de accesibil!

Publicitate

Mouse-ul despre care vorbesc este Acer Nitro. Un mouse calitativ, iluminat, cu 6 nivele de DPI. Arată bine și este fabricat din materiale calitative.

Unboxing

Cutia mouse-ului este una simplă, neagră, cu accente roșii, oferind un look specific perifericelor de gaming. Avem produsul așezat la vedere. Cutia se desface din partea de sus sau din partea de jos, mouse-ul ieșind ca dintr-un sertar.

Acer Nitro vine și cu manual de instrucțiuni și certificatul de garanție. Nimic altceva la pachet.

Construcție & design

Acer Nitro este realizat din plastic de calitate și aderent. Pe partea dreaptă avem și niște perforații, care vor ajuta mâna să transpire mai puțin. Mouse-ul oferă și greutate adjustabilă, având 4 greutăți de câte 5 grame la interior. Acestea pot fi scoase pentru a vă personaliza mouse-ul după propriul plac.

Acer Nitro vine și cu senzor optic cu 6 nivele de DPI (maximul este de 4000DPI). Avem și 7 butoane, printre care unul ce este folosit pentru a trage până la 3 burst-uri doar prin apăsarea sa.

Mouse-ul vine cu un cablu din material textil, oferind o mai bună elasticitate și flexibilitate. Mai exact, durata de viață a firului va fi mai lungă decât la un mouse cu cablu din cauciuc.

Performanță

Așa cum am spus, Acer Nitro vine cu 6 nivele de DPI, care pot urca până la 4000. El este rapid și precis. Butoanele răspund rapid la comenzi, iar mouse-ul nu s-a blocat vreodată.

Butonul de burst funcționează și poate oferi un ajutor semnificativ în jocuri, mai ales în cele eSports.

Confort

Mouse-ul Acer este confortabil și are un avantaj: reglarea greutății. Se simte foarte bine în mână. Eu am mâinile mari și nu am observat senzații de disconfort sau oboseală.

Luminile colorate ale mouse-ului oferă o senzație plăcută, mai ales în lumină scăzută, când arată foarte bine și oferă un look specific produselor de gaming. Este agresiv și foarte arătos, mai ales la banii săi.

Per total, acest mouse va fi foarte plăcut de folosit în cadrul sesiunilor de gaming, lungi sau scurte.

Preț & disponibilitate

Am ajuns și la preț. Acest mouse vine la un preț foarte bun pentru ceea ce oferă. Iată ofertele comercianților:

  • eMAG – 154 de lei
  • evoMAG – 130 de lei

Concluzii

Acer Nitro este un mouse foarte bun pentru gaming. Se găsește la un preț bun, iar acesta este de bună calitate. El este și comod și performant, fără să se blocheze în timpul sesiunilor de gaming. Recomand acest mouse celor ce nu doresc să plătească mult pentru a îmbunătăți setup-urile proprii.