Timp de citire: 4 minute

Acer anunța disponibilitatea în magazinele partenerilor din România a gamei de dispozitive ConceptD, ce sunt special concepute pentru creatorii de conținut. Noua suită cuprinde gama de notebook-uri ConceptD 3 și ConceptD 7, inclusiv notebook-urile convertibile ConceptD 3 Ezel și Ezel Pro, pentru creatorii aflați mereu în mișcare și monitorul ConceptD CM2 cu diagonală de 24 de inch, pentru profesioniștii în grafică.

Publicitate

Seria ConceptD include o varietate de dispozitive care se potrivesc nevoilor creative ale profesioniștilor din întreaga lume, de la studenți în design și pasionați de YouTube, la designeri CAD, editori video, ilustratori și animatori grafici.

ConceptD 3 – Descoperă libertatea de a crea

Laptopurile performante din seria ConceptD 3 au un design elegant, atemporal și permit munca și creativitatea mobilă. Durata de viață a bateriei de până la 20 de ore oferă creatorilor flexibilitatea de a edita și de a-și prezzenta lucrările oriunde s-ar afla.

Modelele disponibile la noi în țară sunt echipate cu procesoare Intel Core până la i7-10750H, grafică NVIDIA Quadro T1000 sau GeForce GTX 1650/1650Ti, memorie RAM până la 16GB și stocare pe SSD cu capacitate de până la 1TB.

Special create pentru a gestiona ușor toate proiectele 2D sau 3D și pentru a oferi o acuratețe incredibilă a culorilor, laptopurile ConceptD 3 au ecrane Full HD de 15,6 inch cu validare PANTONE.

Laptopurile Acer ConceptD 3 pot fi achiziționate de aici.

ConceptD 7 – Performanță de randare și editare video până la 6K RED

Fiind echipate cu procesor Intel Core i7 de generația a 10-a și grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER sau NVIDIA Quadro RTX 5000, noile laptopuri ConceptD 7 disponibile în România permit creatorilor de conținut să îmbunătățească editarea video până la 6K RED în timp real, oferind astfel performanțe superioare de randare .

Ecranul de 15,6 inch 4K UHD, validat PANTONE, a fost proiectat special pentru creatorii de conținut, oferind o gamă largă de culori de 100% din spațiul de culoare Adobe RGB și o precizie de culoare Delta E < 2 remarcabilă.

Porturile includ Thunderbolt 3 și MiniDP pentru conectarea a până la trei ecrane externe și caracteristici Killer DoubleShot Pro pentru o conexiune la rețeaua Wi-Fi puternică și stabilă.

Laptopruile Acer ConceptD 7 pot fi achziționate de aici.

ConceptD 3 Ezel și Ezel Pro – Pregătește-te să fii impresionat!

Creativitatea te poate găsi oriunde, iar ConceptD îți este alături oricând ai nevoie. ConceptD 3 Ezel Pro este o suită de instrumente versatile și creative, concepută pentru creatorii aflați în deplasare. Acesta oferă o autonomie de pâna la 18 ore, premițând astfel timp îndelungat pentru creație.

Complet convertibil, usor și performant, acesta este dotat cu un afișaj tactil Full HD de 15,6 inch cu validare PANTONE, care vine cu propriul stylus andocabil pentru a te bucura de un nou nivel al procesului ce creație, oriunde dorești să mergi.

Modelele ConceptD 3 Ezel disponibile în România sunt echipate cu procesoare Intel Core până la i7-10750H și grafică până la NVIDIA GeForce GTX 1650, iar modelele din seria ConceptD Ezel Pro sunt echipate cu procesoare grafice NVIDIA Quadro T1000. Acest lucru înseamnă că notebook-urile sunt suficient de puterncie pentru a gestiona nu numai desene și schițe, ci și animații sau modelări 3D – totul la un nivel de zgomot de zub 40dBA.

Cu ecranele IPS Full HD de 14 inch validate PANTONE care acoperă 100% din gama de culori sRGB și cu acuratețe a culorilor la nivel Delta E < 2, preizia este îmbunătățită atunci când lucrezi pe un dispozitiv cu o fidelitate nemaiîntâlnită a culorilor.

Balamaua inovatoare Acer Ezel oferă versatilitate și eleganță, precum și posibilitatea de a comuta între 6 moduri de utilizare, cum ar fi modul stand pentru desen sau modul de afișare pentru prezentări. Alte moduri de utilizare includ un mod reglabil „float”, modul laptop tradițional, modul tabletă sau modul de partajare.

Laptopurile ConceptD 3 Ezel și Ezel Pro pot fi achiziționate de aici.

Monitorul ConceptD pentru design profesionist

Creatorii de conținut au nevoie de cea mai bună acuratețe a culorilor, mai mare decât ceea ce pot oferi niște monitoare clasice. De aceea, Acer a creat monitoarele din seria ConceptD. Dispunând de o precizie de culoare remarcabilă Delta E < 1 și de un finisaj modern, monitorul CM2241W disponibil în România are o diagonală de 24 de inch și design ZeroFrame.

Design-ul și claritatea vizuală merg mână în mână cu rata de refresh de până la 75Hz și timpul de răspuns de 1ms, pentru a oferi elemente vizuale mai clare, mai puține suprapuneri de cadre și unghiuri mai largi de vizualizare, pentru sesiuni de creație plăcute.

Seria ConceptD CM2 vine cu ErgoStand, un suport ergonomic care poate fi înclinat, rotit, pivotate și care permite ajustarea înălțimii monitorului cu ușurință, pentru a descoperi poziția potrivită pentru oricine. În plus, designul cu eliberare rapdiă îți permite să separi monitorul de suportul său și să îl montezi pe un suport de perefe VESA, în funcție de preferințe.

Montiroul ConceptD CM2241W poate fi achiziționat de aici.

Prețuri și disponibilitate

  • Laptopurile ConceptD 3 sunt disponibile în România în 5 configurații, la prețuri de 7,199 de lei.
  • Laptopurile ConceptD 3 Ezel sunt disponibile în România în 2 configurații, la prețuri de la 7,999 de lei.
  • Laptopurile ConceptD 3 Ezel Pro sunt disponibile în România în 3 configurații, la prețuri de la 8,799 de lei.
  • Laptopurile ConceptD 7 sunt disponibile în România în 2 configurații, la prețuri de la 13,499 de lei.
  • Monitorul ConceptD CM2241 este disponibil în România la prețul de 2,249 de lei.

Pentru mai multe informații despre produse și disponibilitatea acestora, consultați site-ul

www.acer.com