Skype ne permite să efectuăm apeluri video fără un cont de utilizator

0
1006
Timp de citire: 2 minute
Cât timp stai acasă, e foarte probabil să ai nevoie de o modalitate prin care să comunici cu persoanele dragi care se află în izolare la domiciliu. Microsoft ne vine în ajutor, astfel, în ultima actualizare Skype, a fost introdus Meet Now, o nouă funcție care le permite utilizatorilor să comunice video fără autentificări sau descărcări necesare.

Meet Now permite utilizatorilor să creeze întâlniri online gratuit cu ajutorul unui singur link. Are mai multe funcționalități, inclusiv trimiterea de mesaje text și audio, crearea de sondaje pentru participanți și apeluri video. Apelul video include, de asemenea, mai multe caracteristici Skype, cum ar fi înregistrarea, blurarea fundalului și partajarea ecranului.

Publicitate

Pentru a folosi Skype Meet Now, trebuie să mergem pe site și să apăsăm pe ”Create a free meeting”. Un link pe care va trebui să-l împărțim cu ceilalți participanți o să fie generat.

După partajarea link-ului cu ceilalți membri, putem să intrăm în apel conectat cu un cont de utilizator sau nu.

Meet Now poate fi folosit pe Windows (prin Chrome sau Edge) și telefon chiar și fără aplicația Skype. Până la 50 de persoane pot participa în apeluri, iar istoricul lor va fi păstrat până la 30 zile împreună fișierele partajate.