Iată-l ajuns și pe la noi! Telefonul Samsung Galaxy Note 20 Ultra și ceasul Samsung Galaxy Watch 3 au ajuns la noi în cadrul programului Orange Smartphone Tester.

M-am jucat mai bine de 24 de ore cu aceste dispozitive, iar în acest articol, pe lângă unboxing, veți afla și părerea mea despre cele două device-uri.

Unboxing

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra vine într-o cutie neagră, pe care este desenat un S-Pen în culoarea telefonului. În cazul nostru, telefonul are culoarea neagră.

Cutia se desface lin, crescând suspansul viitorului utilizator. Suntem întâmpinați de telefonul Galaxy Note 20 Ultra, care este destul de mare în dimensiuni. Device-ul vine cu o folie de plastic pe ecran, pe care recomand să o păstrați până la achiziționarea uneia noi.

Sub telefon găsim o bucată de carton, cu logo-ul Samsung pe ea, sub care se ascund încărcătorul, căștile și cablul USB-C la USB-C. Tot în cutie găsim și un set de rezerve pentru S-Pen.

În partea superioară a cutiei, mai găsim un plic. În acesta se găsesc certificatul de garanție, un ghid pentru început și cheița pentru sertarul pentru cartela SIM/cardul microSD.

Experiența de unboxing oferită de Samsung pentru telefonul Galaxy Note 20 Ultra este una satisfăcătoare. De fiecare dată când desfac un smartphone Galaxy de top, sunt plăcut surprins de calitatea materialelor folosite la realizarea ambalajului.

Samsung Galaxy Watch 3

Nu am avut niciodată un ceas Samsung. De fapt, nu prea am avut smartwatch-uri până acum. Totuși, iată-l pe Samsung Galaxy Watch 3. Un ceas tare interesant, care mi-a lăsat o impresie foarte bună.

Totuși, să lăsăm impresiile pentru mai târziu, tot în cadrul acestui unboxing.

Ceasul Samsung Galaxy Watch 3 vine într-o cutie de carton, foarte mare. Abia am reușit să o bag în cadrul pentru video. Și nu glumesc!

Cutia se deschide ușor, iar, la interior, suntem întâmpinați de smartwatch. Acesta vine cu o curea foarte comodă, din piele ecologică. Ceasul are culoarea neagră și display-ul este mare, luminos și clar.

În partea superioară a cutiei, găsim un plic care conține certificatul de garanție, un ghid de start și cablul de încărcare.

Primele impresii

Samsung Galaxy Note 20 Ultra este un telefon mare. Pardon, foarte mare! Și mie îmi place asta. Desigur, sunt oameni care își doresc un telefon compact, dar, din păcate pentru aceștia, Galaxy Note 20 Ultra nu este acela.

Totuși, dacă vă împăcați cu dimensiunile acestui telefon, veți avea parte numai de satisfacție. Cu mici excepții.

Wait, what?! Excepții? Da. Ei bine, cel mai mare minus pe care-l văd eu la Samsung Galaxy Note 20 Ultra este procesorul folosit de Samsung. Din păcate, Exynos 990 s-a reîntors pe acest model și da, încă se încălzește destul de tare, iar performanța înepe să fluctueze în jocuri după 20-30 min de gameplay.

Un alt minus pe care telefonul îl are este acela că, uneori, camera sa telephoto nu vrea să se activeze. Nu știu de ce se întâmplă asta, dar când ea funcționează, asta se vede și mie unul chiar îmi place ceea ce face ea. Mai multe mostre realizate cu Samsung Galaxy Note 20 Ultra găsiți în video-ul de la finalul acestui articol.

Ca să nu o mai lungesc, display-ul este excelent, bateria ține destul de bine, încărcarea este suficient de rapidă, deși parcă se mai putea umbla aici. Avem sunet tare și clar, perfect pentru petreceri restrânse cu prietenii.

Totuși, să nu uităm de Samsung Galaxy Watch 3. Mie mi se pare tare interesantă rama rotativă, ea oferind și un plus de confort la navigarea prin meniuri. Se mișcă bine, este rapid, iar conectarea cu telefonul se realizează foarte repede.

Display-ul lui Galaxy Watch 3 este și el foarte bun. Comparativ cu alte smartwatch-uri, acesta oferă culori excelente, luminozitate foarte bună la soare și claritate.

Mai multe despre aceste dispozitive veți afla zilele următoare. Până atunci, vă invităm să vizionați materialul video de mai jos. Suntem deschiși la feedback și așteptăm cu drag opiniile voastre în secțiunea de comentarii!

Unboxing & prime impresii VIDEO