Am avut ocazia să testez câteva săptămâni un telefon lansat acum un an, dar care se ține bine și astăzi. Este vorba, așa cum ați văzut și din titlu, de Samsung Galaxy Note 10. Timpul a fost suficient, iar opiniile mele legate de acest smartphone le veți putea vedea pe parcursul următoarelor zile.

Publicitate

Unboxing

Samsung Galaxy Note 10 vine într-o cutie neagră, cu imaginea unui S-Pen pe ea. Sub aceasta se află și numele modelului. Pe partea opusă a cutiei găsim o listă scurtă de specificații.

Cutia se desface lin, oferind o experiență plăcută de unboxing. În interiorul capacului cutiei veți găsi o cutie mai mică, neagră, cu logo-ul Samsung pe ea. Acolo sunt așezate manualele, certificatul de garanție și cheița pentru slotul SIM.

Trecem la partea de bază a cutiei. Suntem întâmpinați de telefon, așezat pe o bucată de carton cu logo-ul Samsung pe ea. Sub aceasta vom găsi o pereche de căști, cablul de alimentare, încărcătorul, un adaptor OTG, dar și o clamă și două vârfuri de rezervă pentru S-Pen.

Primele impresii

Samsung Galaxy Note 10 este un telefon compact, dar arătos. Eu am varianta Aurora Glow și, dacă trecem cu vederea faptul că este un magnet de amprente, această nuanță arată foarte bine.

Ecranul este frumos, luminos și clar. Îmi place faptul că marginile sunt subțiri, ceea ce îi dă un feeling premium în utilizarea de zi cu zi.

M-am împăcat bine și cu S-Pen-ul. Ba chiar îmi place. L-am folosit să desenez ceva cu el și rezultatul a ieșit destul de bine (eu nu am deloc talent la desen).

Telefonul îmi place, dar are și niște minusuri despre care voi scrie în următoarele părți ale review-ului. Până atunci, nu uitați să ne urmăriți pe Instagram, Twitter și Facebook pentru mai multe detalii, poze, dar și preview-uri!