Timp de citire: 2 minute

Samsung Galaxy Note 10 este un flagship. Acest lucru se vede și atunci când vorbim despre conectivitate și sunet. Eu am avut parte de o experiență plăcută de utilizare pe rețeaua celor de la Digi. Cât despre sunet, acesta este puternic și clar, oferind un balans perfect de volum și calitate.

Publicitate

Conectivitate

Samsung Galaxy Note 10 este un telefon ce nu suportă tehnologia 5G. Avem parte și de Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC și USB 3.1.

Conectarea Bluetooth se face rapid, conexiunea fiind stabilă.

Viteze

Vitezele obținute cu acesta sunt foarte bune, reușind să mulțumească orice utilizator.

Wi-Fi

  • 2.4GHz
  • 5GHz

Date mobile

Sunet

Samsung Galaxy Note 10 oferă sunet stereo, având un speaker în partea de jos și unul în partea de sus. Avem aici și suport pentru Dolby Atmos și Qualcomm aptX.

Apelurile se aud și ele bine, iar microfoanele înregistrează sunetul foarte bine.

Aici nu avem un port Jack, deci ne limităm la căști Type-C sau cu Bluetooth. Eu am testat cu o pereche de căști OnePlus Bullets Wireless Z. Sunetul este clar, tare și plăcut urechilor. Fără doar și poate, Samsung Galaxy Note 10 oferă o experiență caltitativă când vine vorba de sunet.

Concluzii

Samsung Galaxy Note 10 este un flagship, iar acest lucru se simte și atunci când vine vorba de conectivitate și sunet. Avem parte de suport Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0 și USB 3.1. Sunetul este stereo, cu suport Dolby Atmos, oferind un echilibru perfect de volum și calitate. Când vine vorba de căști, aici nu veți putea folosi portul Jack, nefiind prezent pe acest device. Totuși, căștile Type-C sau Bluetooth vor face o treabă bună cu acest telefon.