Timp de citire: < 1 minut

Așa cum am aflat, seria 8 de la OnePlus va debuta pe data de 14 aprilie într-un eveniment online, fapt ce se datorează COVID-19, așa cum am văzut și la alți producători.

Publicitate

Snapdragon 865 este noul procesor ce își va face apariția pe cele două noi device-uri, Pete spunând că acesta oferă cu 25% mai multă performanță pentru CPU și cu 25% mai multă eficiență la consumul de baterie. De asemenea, GPU-ul are și el o performanță cu 25% mai mare decât pe fostul Snapdragon 855+.

De asemenea, pe OnePlus-uri vom vedea noua memorie RAM LPDDR5, cu o rată de transfer de până la 6,400mbps. Din păcate, memoria ROM rămâne UFS 3.0, deși noul standard este UFS 3.1. Totuși, Pete precizează că au fost adăugate două noi tehnologii ce vor ajuta la vitezele de scriere și citire.

OnePlus 8 in 3 variante de culoare

O nouă tehnologie folosită pe cele două device-uri poartă numele de Turbo White. Pe cea de-a doua OnePlus o numește „Host Performance Booster„. Cele două oferă un boost de viteză semnificativ. Pete spune că echipa FSE (Fast, Smooth, Efficient) a OnePlus a lucrat pentru a aduce cea mai rapidă și fluidă experiență posibilă.

Toată postarea CEO-ului OnePlus poate fi vazută aici.

Evenimentul live de lansare a noilor device-uri, OnePlus 8 Pro și OnePlus 8, poate fi văzut aici pe data de 14 aprilie, începând cu ora 18.