Timp de citire: 3 minute

Oppo Find X2 a fost telefonul pe care l-am așteptat cu drag la test. Pentru prima dată în viața mea, am avut ocazia să mă joc și să îmi fac o opinie legată de experiența de utilizare a unui telefon Oppo.

Publicitate

Pentru necunoscători, Oppo este o companie aflată sub umbrela BBK Electronics, alături de Samsung, Vivo, Realme etc. Acesta este motivul pentru care vom vedea multe asemănări între telefoanele Oppo și OnePlus.

Vă voi povesti, în cadrul primelor impresii, cum a reușit Oppo Find X2 să mă surprindă după 72 de ore de utilizare.

Unboxing

Telefonul Oppo Find X2 vine într-o cutie mare, cu un design neobișnuit, dar atrăgător. Pe partea superioară găsim logo-ul Oppo, numele modelului, capacitatea de stocare și, nu în ultimul rând, un logo 5G. Pe partea inferioară găsim o listă scurtă de informații despre telefon.

La interior, suntem întâmpinați de o cutie mai mică cu logo-ul Oppo pe ea. În interiorul acesteia găsim o husă transparentă de silicon, certificatul de garanție, manualul de utilizare, manualul de siguranță și cheița pentru portul SIM.

Sub această cutie, găsim telefonul, așezat cu ecranul în sus. Sub telefon vom găsi încărcătorul SuperVOOC 2.0 de 65W, o pereche de căști cu design similar cu cele oferite în cutiile de la iPhone-uri și cablul de încărcare.

Experiența de unboxing este una premium. Aici s-a folosit un carton rezistent pentru realizarea cutiei. Se deschide lin și plăcut. Oragnizarea interioară este foarte bine realizată.

Primele impresii

Oppo Find X2 este un telefon mare. Totuși, eu îl găsesc ca fiind foarte ușor de folosit cu o singură mână. Deși mare în diagonală, smartphone-ul este destul de îngust, făcându-l mai ușor de utilizat.

Îmi place foarte mult ColorOS. Deși mai personalizat, acesta oferă un oarecare feeling de OxygenOS, sistem de operare pe care îl ador. Se mișcă rapid și nu are lag. Deloc.

Display-ul este absolut fenomenal. În lumina directă a soarelui, telefonul acesta nu întâmpină probleme. Culorile sunt excelent calibrate și rata de refresh de 120Hz oferă un mare plus pentru acest device. Totul pare mai rapid la 120Hz și, când faceți trecerea la 60, veți vedea diferența.

Camerele sunt foarte bune. Chiar ieri am ieșit cu telefonul la o drumeție pe dealul Măgura din Târgu Ocna. Voi atașa câteva rezultate mai jos, realizate cu telefonul Oppo Find X2.

Încărcarea este și ea extrem de rapidă. În doar 35 de minute, telefonul a ajuns de la 0 la 100%. Este absolut impresionant! Bateria, deși de doar 4200mAh, ține foarte bine, chiar și cu rata de refresh de 120Hz activată.

Concluzii

 

Cam atât pentru moment. Mie îmi place telefonul Oppo Find X2. Am așteptat să pun mâna pe el încă de la evenimentul de lansare în România.

Ca prim contact cu un device Oppo, pe mine nu m-a dezamăgit. Telefonul s-a comportat excelent în cele 72 de ore de utilizare, făcându-l ușor de recomandat oricui.o