Timp de citire: 2 minute

Pe lângă telefoanele Oneplus 8 și Oneplus 8 Pro, Oneplus va prezenta și un încărcator wireless Warp Charge 30, informație oferită de către Ishan Agarwal, în parteneriat cu 91mobiles.

Publicitate

Așa cum cei mai mulți dintre voi știți până acum, Oneplus 8 Pro este așteptat să suporte încărcare wireless la 30W ajungând să fie primul telefon din portofoliul Oneplus care să suporte această funcție.

 

În trecut cei de la Oneplus ne spuneau că telefoanele lor nu suportă încărcarea fără fir din 2 motive. Unul dintre ele era viteza încărcării prea lente pentru standardele lor și celălalt încălzirea excesivă dar se pare că le-au rezolvat.

În plus, zvonacul a dezvăluit, de asemenea, că Oneplus intenționează să dezvăluie și 2 noi perechi de căști bluetooth, una dintre acestea este fiind True Wireless și cealaltă conectată printr-un cablu similar cu modelele anterioare. Cea din urmă denumindu-se Oneplus Bullets Wireless Z

 

Evenimentul live de lansare a noilor telefoane, OnePlus 8 Pro și OnePlus 8, poate fi văzut aici pe data de 14 aprilie, începând cu ora 18.