Timp de citire: < 1 minut

Se pare că nu a fost o glumă atunci când s-a făcut referire la faptul că OnePlus ar lucra la un smartband pentru a deveni un competitor serios seriei Mi Band de la Xiaomi. Viitorul produs a primit un teaser pe pagina oficială OnePlus, deși nu a venit cu prea multe detalii legate de design sau specificații.

Publicitate

Două surse cunoscute, Ishan Agarwal și Mukul Sharma au adus noi detalii despre viitoarea brățară fitness. Aceasta va veni cu un ecran de 1.1 inch, AMOLED, iar ca funcții vom găsi 13 moduri pentru exerciții. De asemenea, aici vom avea certificare IP68 pentru rezistența la apă și praf, alături de o baterie ce va avea o autonomie de 14 zile.

De asemenea, aici am putea vedea funcția de sleep tracking, heart rate tracking 24/7 și monitorizare a saturației sângelui. OnePlus Band este așteptat să sosească la un preț de $34, iar lansarea va avea loc în India pe 11 ianuarie, urmând ca brățara să sosească și în alte regiuni ale lumii.

Iată, așa cum v-am spus, o serie de imagini cu posibilul viitor design al brățării. Acestea ajung online datorită lui Mukul Sharma.