Timp de citire: < 1 minut

OnePlus și McLaren lansau pentru prima dată în 2018 telefonul OnePlus 6T McLaren Edition, un telefon rezultat în urma colaborării celor două companii. Un an mai târziu, în luna septembrie a anului 2019 se lansau OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro, cel din urmă fiind un upgrade minor pentru OnePlus 7 Pro.

Publicitate

Pe lângă acesta, așa cum era de așteptat, am văzut și lansarea lui OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Telefonul era frumos, cu finisaj de carbon pe sub sticlă și margini de culoarea Papaya Orange. Mie unul mi-a furat ochii.

Anul acesta am avut și primul telefon concept al companiei chineze: OnePlus Concept One. Acesta a fost realizat în parteneriat cu McLaren, aceștia oferind piesa care a dus la apariția device-ului concept: sticla pentru camere. Această sticlă permitea telefonului să ascundă camerele și chiar să și fie folosită ca filtru în modul Pro.

Din păcate, OnePlus Concept One a fost ultimul telefon lansat în colaborare de cele două companii. McLaren au anunțat oficial că au încheiat contractul de parteneriat cu compania chineză:

 

Our partnership with OnePlus, which came to its scheduled conclusion recently, has been a highly successful collaboration between two iconic and innovative brands. Since the start of this partnership in 2018, OnePlus has been a supportive, valued partner and we wish them well and hope to see them in the future.

Asta înseamnă că, în mod oficial, nu vom mai vedea un dispozitiv OnePlus McLaren în toamna acestui an.