Timp de citire: 2 minute

Facebook Messenger primește însfârșit o versiune desktop după ce compania a detectat o creștere de 100% a utilizării browserelor pentru a efectua apeluri video. Aceasta aduce aceleașii funcții ca versiunea din browser dar facilitează menținerea chat-urilor mai la îndemână fără să fie îngropate într-unul din multiplele tab-uri deschise.

Publicitate

Acum, mai mult ca oricând, oamenii folosesc tehnologia pentru a rămâne în contact cu oamenii de care le pasă, chiar și atunci când sunt departe fizic unul de altul. În ultima lună, am înregistrat o creștere de peste 100% a numărului persoanelor care folosesc browserul desktop pentru apeluri audio și video pe Messenger. Acum, cu aplicațiile pentru MacOS și Windows, Messenger vine pe desktop, inclusiv cu apeluri video de grup nelimitate și gratuite

Cele mai importante caracteristici:

  • Apeluri video pe un ecran mai mare – rămâneți în legătură cu familia și prietenii, participați la un antrenament sau găzduiți o oră de clasă virtuală.
  • Ușor de conectat – nu trebuie să știți adresa de e-mail sau numărul de telefon al nimănui, deoarece toți prietenii dvs. de pe Facebook au Messenger.
  • Multitasking – chaturile dvs. sunt ușor accesibile și puteți intra și ieși din aplicație în timp ce faceți alte lucruri pe desktop.
  • Notificări – Puteți primi notificări pentru mesaje noi, astfel încât să puteți găsi rapid chat-ul dorit. Dacă vreți, puteți anula sau amâna notificările.
  • Sincronizare – Chaturile sunt sincronizate pe telefon și pe desktop. Așadar, nu îți lipsește niciodată un apel sau un mesaj indiferent de dispozitivul pe care îl folosești.

Aplicația este acum disponibilă pentru macOS și Windows și le puteți descărca de aici Mac App StoreMicrosoft Store