Timp de citire: 2 minute

A durat ceva timp, dar s-ar putea să ajungă mult așteptatul dark mode pentru aplicația Facebook de pe Android. Aplicația a mai avut parte de câteva schimbări de design de-a lungul timpului, însă a lipsit dintotdeauna acest dark mode, care, cumva, este deja disponibil în toate celelalte aplicații ale companiei, precum Instagram, Messenger, Whatsapp și chiar Facebook Lite.

Publicitate

Conform unor capturi de ecran oferite de 9to5google, dark mode-ul rețelei de socializare Facebook destinată pentru Android va paria pe tonuri gri, în locul celor negre care ar economisi ceva mai multă baterie. Accentul aplicației rămâne în continuare albastru.

A doua funcție care va fi implementată în aplicație va fi un tracker care va arăta cazurile infectaților de COVID-19 din regiunea noastră dar și a celor globali. Informațiile sunt prezentate în grafice pentru a face înțelegerea statisticilor mai intuitivă.

În cele din urmă, secțiunea în care putem afla cât timp petrecem în aplicația în fiecare zi primește un nou design împreună cu Quiet Mode. În general, subsecțiunile non-sociale ale aplicației au adoptat un aspect mai curat, cu mici zone de informații pe carduri.

Din păcate nu știm când va lansa Facebook această actualizare, însă toate aceste funcții au fost văzute în aceeași versiune aplicației, semn că s-ar putea să le primim pe toate deodată. Deoarece probleme legate de COVID-19 vor fi urgente în perioada următoare cu toate protestele din America, s-ar putea ca update-ul să vină mai repede decât credem.