Timp de citire: < 1 minut

Instagram a lansat în urmă cu ceva timp o alternativă pentru aplicația TikTok. Aceasta poartă numele de Reels și este inclusă în aplicația Instagram. Folosind Reels, utilizatorii aveau posibilitatea de a realiza videoclipuri de doar 15 secunde, însă acest lucru urmează să se schimbe. Utilizatorii vor putea să înregistreze videoclipuri mai lungi și, pe lângă asta, vor putea să le și „decupeze”.

Publicitate

Instagram a făcut anunțul pe Twitter, spunând că utilizatorii de Reels vor putea înregistra videoclipuri de până la 30 de secunde și vor putea seta timer-ul pentru 10 secunde. De asemenea, vor putea „decupa” și șterge anumite videoclipuri.

Pentru a înregistra/viziona un videoclip pe Reels, trebuie să intrați în aplicația Instagram și să accesați camera. După ce veți selecta opțiunea Reels din partea de jos, funcția va arăta câteva instrumente ușoare de folosit, care vă vor ajuta să personalizați videoclipul dumneavoastră. Puteți adăuga și muzică sau audio custom pentru videoclipurile dumneavoastră. De asemenea, puteți să schimbați viteza derulării videoclipurilor înregistrate direct din Reels.